Mattekurs.no

 

 

Online opplæring med minimum ståkarakter-garanti

Varighet:Individuell plan
Moduler:

 Generell studiekompetanse fag/ enkeltfag

  • Matematikk 1P
  • Matematikk 2P
  • Matematikk 2P-Y
  • Matematikk 1T
  • Matematikk 2T
  • MATEMATIKK R1*
  • Matematikk R2*
  • Naturfag
  • Fysikk 1
  • Kjemi 1

Kort beskrivelse:


Organasering og veiledning:Ståkarakter -garanti:
Gjelder å bestå eksamen.

Nettbasert opplæring " Online opplæring med ståkarakter-garanti " er for deg som ønsker et individuelt og fleksibelt tilbud. Du kan søke når du vil, starte når du vil, studere hvor du vil, og du bestemmer selv tempoet på din opplæring.

Undervisningen er direkte via online kurs/støtte streamer og gjort tilgjengelig på Internett. Du kan se undervisningstimene / forelesningene på egen PC-skjerm, og du vil ha tilgang til timene fram til eksamen.

Deltakerne får eksklusiv tilgang til en læringsplattform på Internett der progresjonsplan, fagstoff, informasjon og alle undervisningstimene er tilgjengelig.

Individuell og kollektiv oppfølging via Webinar - et sted på nettet der elev og lærer møtes ved hjelp av webkamera, mikrofon, skjerm- og fildelingsprogram.

Veldig god læreforutsetninger, en til en, vekst, læring og utvikling, individuelle jobbing og oppgaver løst samt veileder etter ferdig del emner.

 

Tekniske krav:Læremidler:

Egen PC/IPad/IPhone

Videregående opplæring i dag krever at du har egen bærbar PC med applikasjonene i Microsoft Office og tilgang til Internett. Det er en stor fordel at du har erfaring i bruk av IKT. Denne PC ´en skal du bruke gjennom hele opplæringen og fram til og med eksamen.

For å kunne ta denne opplæringen nettbasert kreves det også at du har webkamera og mikrofon koblet til PC/Ipad/Iphonen din. Laptop av nyere dato har dette utstyret.

Matematikk bok, kalkulator og skrive saker

 

Vurdering:

Eksamen avlegges som privatist, og du er selv ansvarlig for å melde deg opp til eksamen. Dette må gjøres via Privtistweb

Etter at du har klikket "Meld deg på" kan du velge hvilke av fagene du ønsker å ta. Her kommer det også fram prisen på de ulike fagene.

Meld deg på Klikk her

Nettbasert:

Varighet:
Ja, Online undervisning med E-whiteboard

Vi tilbyr nettbasert opplæring innen flere emner til meget gunstige priser.

Med nettbasert opplæring mener vi at du kan ta onlinekurs hos oss fra et hvilket som helst sted i landet eller fra utland og motta alt du trenger til din datamaskin via Internet, elektronisk post og undervisningen via online med E-whiteboard

Kursopplegget vårt er nøye utprøvd og tilrettelagt på en god pedagogisk måte.


45 timer, 2-4 timer pr. uke eller mer
Veil. pris:  Pr. fag  kr.15500,-
 * Pr.fag kr.21500,-

 

Kontakt: 911 74 832

Veileder

Jambo Kandiah

E-mail: korona@mattekurs.no

Veiledning - Privatopplæring - Online opplæring - Nettkurs i Skien, Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Drammen, Kongsberg, Ålesund, Grimstad, Kristiansand...... " Læreteknikk er vår styrke" Gode tilbakemeldinger i tekniske måte - Kontakt mobil: 911 74 832 eller E-mail: korona@mattekurs.no

Sist endret: Thursday, 24 December 2020, 19:00


Du er ikke logget inn. (Logg inn)